Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Tudom ez nem pont idevágó téma, de nem merek a mély vízbe kérdezni, mert ott elevenen felkoncolnának!

Szóval D5100-as Nikonom mellé keresem már egy ideje a tökéletes, mindent tudó MILC-et, és egy teszt olvasásánál akadt meg a szemem a "strapabíró zárszerkezet"-en. Hát én meg úgy tudtam, hogy MILC-ekben nincsen zár, elromló mechanika nuku!

Én lennék ennyire buta, vagy honnan élt a képzeletemben az, hogy a MILC-ek már csak azért is jobbak, mint a tükrösök, mert nincs zár, ami tönkre menjen?! És én teljesen abban a tudatban voltam, hogy a MILC-ben nincs zár, full elektronikusan megy benne minden, és ezért magasról lehet tojni az expó számra, használt MILC vásárlásánál ez már nem szempont...
Ennyire el vagyok én tévedve, kérlek világosítsatok fel!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest