Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
F1.4-es revut azért használom sigma mellett is, mert: nyerhetek vele néha egy kis záridőt, ha erre lenne szükség, jobban mossa a hátteret, amit néha megkívánok, no meg karakter... F1.8, F2-es manuál üvegeket azért nem használom sigma mellett mert: ha karakter kell ott a revu, ezeket is rekeszelni kell F2.8-ra az élességért és akkor már inkább sigma 60/2.8, mert az af és élességben odaver...
"utolsó Oly nekem teljesen nem mond semmit. Nem hallottam egy ismerősömtől se hogy használná"
Nekem van, revu előtt az volt a kedvenc üvegem (a revut csak a karaktere meg fényereje miatt szeretem jobban), vannak belőle gyenge korai példányok állítólag és vannak lila bevonatos (?) kiváló darabok, én szerencsére utóbbit fogtam ki, volt lehetőségem a korábban említett minolta md 50mm F1.7-el összehasonlítani, szinte ugyanazt hozzák karakterben, színekben, kontrasztban, bokehben meg élességben is, mindkettő jó üveg sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest