Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Úgy néz ki, hogy ebből még komoly szerelem is lehet.
Közben megtaláltam a belenagyítást is, és így már használható valóban a cucc. (Sima peaking elég kevés volt.) Viszont tegnap végigjártam az összes órást, műszerészt, ötvöst, még optikusnál, mobilosnál is voltam, de senkinek nincsen ilyen apró imbusza.
Fotózás közben mondjuk pont nem zavar, csak a szépérzékemet. OBI-ban van értelme körbenézni, vagy az eleve felejtős ilyen apró vackoknál?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben megtaláltam a belenagyítást is, és így már használható valóban a cucc. (Sima peaking elég kevés volt.) Viszont tegnap végigjártam az összes órást, műszerészt, ötvöst, még optikusnál, mobilosnál is voltam, de senkinek nincsen ilyen apró imbusza.
Fotózás közben mondjuk pont nem zavar, csak a szépérzékemet. OBI-ban van értelme körbenézni, vagy az eleve felejtős ilyen apró vackoknál?