Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6086 üzenetére
Én örülnék egy első hsz-nek!
Az A-s végűekről tudtam, csak elég szűkös a választék. Heliosból például nem tudok cserélhető seggűről, pedig ott látnám leginkább értelmét.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem a nagylátóhoz legközelebbi tartománynál problémás a végtelen hiánya? Tehát, az 58mm-es Heliossal (még inkább 29-es Panával) inkább csinálok egész képet betöltő témáról képet (pl. tájkép, egy nagy csoportkép), mint egy 135, 200mm-es ágyúval?!
Ez is, hogy nincs végtelen, gyanítom, hogy objektívenként eltérő, és nem csak a végtelen állásról szól, hanem az ahhoz közeli értékekről is? Úgy képzelem el, hogy egy Helios 44 1-2 méterig jó, de egy 200-as Pancolar még akár 5-6 méterig is. Vagy ne legyek ennyire optimista? Ennyire nem rózsás a helyzet?Alapvetően portéra kellene nekem, és más olyan témákra, amikor kiakarok emelni valamit a környezetéből, a háttér meg legyen jól elmosva. Ezért nem érzem a szükségét, hogy 135, és 200mm-en szükségem legyen a lencsés adapterre (vagy átalakításra), azért hogy a távolba is élesen lássak!
Teljesen rosszul gondolom, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest