- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
Én az f1.8 ast használom ugyanilyen vázon, teljesen elégedett vagyok vele. Az 1.4re én is vadászom már egy ideje, de ritkán látok, és nekem is a 600.000 feletti szériaszámúakat ajánlották itt a fórumon, állítólag jó üvegek. Az f1.8at egy működőképes OM10-zel vettem együtt valamivel egy tizes alatt, az eddig egyetlen általam talált megfelelő szériás f1.4est pedig 25ért láttam, köbö ilyen árban kell gondolkodni. Az f1.8at is idő volt nagyvonalakban kiismerni mikor és hogyan használhatom, nem tudom megérne e nekem annyit az f1.4, miközben a 45f1.8 már 60ért is kifogható használtam... Mondom ezt úgy, hogy a manuált használom legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képregény topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest