Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Megnéztem. Hát nem estem tőle hanyatt. Még 2.8-on se az a karcolós. Nyitva tipikusan alacsony kontraszt és jól becsillan. A helios meg még gyengébb. Az Oly50/1,8-al kb egy szinten van ez a Minolta 50/1,7. Én nem tudtam megszeretni azt a darabos bokét, ami enyhén örvény szerű is. Akkor már lehetett volna erősen hangsúlyosan örvényes, centrikus. Az a baja az összes nagy fényerejű obinak ebben az árszegmensben, hogy nyitva tönkrevágja az élességet a fényudvar. Picivel jobb obi meg máris 2szer annyi. Egy jó szériás Oly50/1,4 ennél azért jobbat tud, meg némi utómunkával javítható, ez 1,4-en készült és kicsit megizéltem LR-al. Ha tovább szűkítem akkor már alig kell hozzányúlni, ez 2,0rekeszen készült. Szerintem ha így szereted te is a manuálozást szerezz be egy szupi 1,4-es üveget, de sajnos nem mindegyik egyformán jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest