Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Vettem egy nikonos Vivitar multicoated 17-28/f4-t. Megláttam és nem bírtam otthagyni.
Nagyon kiváncsi vagyok mit produkál, egyelőre csak filmes vázam van, de egy D70-en ki tudom majd próbálni.
A bevezetőben az van hogy a zenitar 16-osán kívül semmit nem érdemes 50mm alatt digitálisra tenni, de azért a zenitarnak sem annyira jó a képe digitálison, amit korábban linkeltem oldalt h a srácnak hackelnie kellett a végtelenhez, mert szarul rakták össze a lencsét, ott van egy pár tesztfotó, és ugyanaz az üstököshiba van az egyik képen, amit filmen is tapasztaltam. Korábban azthittem hogy hívási hiba, de utánaolvastam, és hogy láttam a digitálissal készült képen is, mostmár biztos vagyok benne h nem az.
Az egyik rokonnak van vmilyen filmes gépe, éreztem h pentax lesz, most akalmam nyílt egy látogatásra, és kiderült h beletrafáltam! Azonnal rápróbáltam a zenites lencséket, csak rászorítottam, és műkdödött a végtelen! Olvastam vhol hogy a filmsík obi távolság a K bajonettnél és az M42-nél megegyezik, de hogy ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest