Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Hát igen, a czicaszem nekem is rengeteget segített a K200D-ben, a K-5 nagyobb, világosabb keresője viszont valóban sokkal jobb, még törőék nélkül is használhatóbb, mint a K200D gyárija. Ebbe már nem fogok venni törőékest, azt hiszem. Az egyetlen manuál obi, amit még aktívan használok, az M 1.7/50, elkezdett gombásodni...
Ő sajnos megy a kukába, vagy nem tudom még, hogy hova. Nincs szívem kidobni, annyira szeretem. 
Viszont kell helyette valami, de az már AF-es lesz. Most azon agyalok, hogy DA 1.8/50, vagy 40-es Limó legyen-e az utód. Az FA 1.4/50 nem szimpi a gyakori front-/backfocus problémák miatt (sajnos tapasztaltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő sajnos megy a kukába, vagy nem tudom még, hogy hova. Nincs szívem kidobni, annyira szeretem.