- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
andrade #2640 üzenetére
Mr. megmondta az őszintét..
Oly EPL1..
az élességet úgy értem hogy..
de hogy egészen pontos legyek.. én általánosan úgy fényképezek a manuális objektívekkel hogy 7x nagyítást használok akkor még lehet mindig korrigálni az élességen na itt akár merre tekerem egésze egyszerűen nem lesz éles a kép..próbáltam a rekeszelni ide oda..a 2x-ezőt is próbálgattam de nem lett az az igazi éles mint aminek kellene lennie..!
Az egyik ismerődőm azt mondta hogy érdekes módon tükrösgépen egészen jól működöt..
viszont az ő Pana Mft gépén se igazi volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro HERO 11 Black Creator Edition
- Fujifilm X-E4 + XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS MILC
- Sony SEL FE 50mm F1.8
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest