-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagylátóból sztem sokkal jobb AFesek közül válogatni, igaz, áruk is van.
Ha még az elején vagy akkor várjál, amíg kialakul benned, h mit szeretnél fotózni és milyen technikai eszköz szükséges hozzá. Addig is gyűjtögessél, később jól jön. Lehet, h később rájössz, h egy külső vakuval többre mész, mint egy nagylátóval.
Nagylátóból van sigma 8-15, 10-22? Tamron 11-18?, Canon 10-22 és Nikon 10-22? (a "?" nem tudom a végső gyújtótávot). A tamron ha jól tudom végig fix2.8as.
Gondolom most egy 18-55ös üveged van. Azzal ha ügyesen komponálsz nagylátónak fog tűnni a képed pl a hordótorzítást ne korrigáld, a képnek legyen olyan eleme, ami közel van a géphez, de olyan is, ami távol van-> ez hasonlít a uwa (ultra wide angle, ultra nagy látószög) lencsék perspektívájához, használj szűk rekeszt a nagy mélységélességhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest