Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
válasz
peppe79
üzenetére
Az ára a fő szempont, mert mint mondtam, hobbiból fotózok, nem szánok rá túl sokat. A manuál olcsóbb és némi nosztalgia is van a dolog mögött.
6-20 éves koromig filmes, full manuál gépeket használtam. Vilia, Fed, Zenit.
Ha megveszem az Olympus OM-D E-M10 Mark II-t, az kinézetre tök nosztalgia, tudásra pedig pont elég a hobbi fotózáshoz. Viszont a kit obija lakásban, rossz fényviszonyok közt kaki! A vakut nem szeretem, csak derítésre használom, lakásban soha. szóval erre lenne jó egy normál v. kicsit nagyobb látószög, f/1.4-2 közt. A tele meg éjszakai streetfotózáshoz, mert rákattantam a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest