Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
35-85-100-135 tartományban keresek nyitottan is éles, szép rajzolatú portré objektívet. Egy Sony a6300-on használnám, ez lenne az első manuálisom, fogalmam sincs hogy mi kell hozzá hogy megfelelően működjön. És fogalmam sincs hogy hogyan működik a MILC-en, bár a focus peakingről már olvastam. Így minden segítséget, ajánlást szívesen veszek.
Találtam itt a fórumon egy ilyen objektívet, ez melyik pontosan? Olvasom hogy a kollégának nem tartott sokáig az öröme mert az objektív foglatával volt valami gond, ebből a típusból milyen végűt érdemes beszerezni amivel biztosan nincs probléma? Igaz hogy zoom, de tetszik ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő