Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mega Bass
üzenetére
Ahogy Rapid136 is írja, rendesebb távmérős gépekhez gyártott obik passzolnának igazán az A7-hez. Ettől még én is slr obikkal használnám mert az van
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy speciális adapterrel, ez most nekem marhára tetszik. Elterjedt bajonettekre mindössze 70 dodó.Viszont ha szerinted jobb képe van az 5D-nek az számomra azt jelenti, hogy nagyon hozzászoktál a színvilágához, ami komoly probléma tud lenni, bármennyire is jobb egy új váz. Én így voltam mikor 5 év után gépet váltottam jobb szenzorosokra. Nagyon hozzászoktam az előzőhöz és marhára nem jöttek be az újak. Most visszapróbálva a régi gépemre látom a képi színi hibáit ez megnyugtat
a régi gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy
a régi gyengébb.