Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
Matska #11433 üzenetére
Üdv! Nekem is megérkezett a Lens Turbo 2
//
Nálam nem lehet túltekerni végtelenen, és mintha ott nem is lenne teljesen éles a kép, de csak szürkületben tudtam tesztelni.
A sarkokkal meg vagyok elégedve (pl. síkra korrigált macro objektívvel) viszont a képminőség középen is romlik picit, míg a beszámolók és tesztképek szerint ott jobbnak kéne lennie.
Egyébként közepes rajzolatú objektivekkel, pl sigma 24/2,8 a közepe nekem is élesebbnek látszik, de egy 50/1,4 rekeszelve már nem. Nyitva meg elég gyengusz.
//
Kérés: ha esetleg valaki Budapest és környékén rendelkezik Lens Turbo 2-vel egy 10 perces tesztelés céljából felkereshetném? Házhoz megyek, illetve bárhol jó vasárnaptól.
Tesztábráról kattintanék 5-6 képet, meg pár végtelent.
//
Készítettem saját speed boostereket is, frontlencséből, DCR250-ből, meg binocularból is.
A binocularos rekeszelve eléri a Turbo minőségét középen, szélei gyengék.
A frontlencsés meg kb 0,63 x-es lett, több mint 1 fényértéket javul, de a minősége elmarad a turbótól nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest