- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sugar Ray
újonc
Ha bárki elgondolkodott volna ezen a márkán esetleges vásárlási szándékkal azt most figyelmeztetni szeretném hogy inkább ne tegye. Én is lassan egy éve vettem ezt a TV-nek nevezett gusztustalanságot és mivel vásárlástól való elállásomat ellehetetlenítettèk rajtam maradt ez a csoda készülék. Custom Android fut rajta egy elég gyengécske hardveren és hát mondjuk úgy az OFFICAL ANDROID Firmware-el köszönőviszonyban sincs. HBO GO telepítése esélytelen a NETFLIX gyárilag rajta van, de a legnagyobb felbontás amivel hajlandó filmet lejátszani az SD. Frissíteni lehet az appot csak más verziójú app-al nem játszik le semmit. A lassú, instabil szoftver, a nevetséges kidolgozású kínai piac minőségű távirányító, a Sokol rádiótól elmaradó hangminőségű hangszórók mind semmi ahhoz képest hogy a TV elvileg 4K, de max 1080p-ig képes feldolgozni a jelet. Rádobtam egy PS4 Pro-t és 4K jelet küldve az alábbi videón látható reakciót kaptam.
[link]
[link]
Ugyan ez a PS egy szobával arrébb, ugyanezzel a kábellel hibátlanul működik. A forgalmazó cég füle botját sem mozgatja. Bele mennék abba is hogy hogyan cselezték ki az elállástól való jogomat de inkább csak le zárnám annyival hogy nem tudom milyen a Manta többi terméke, de EZT A TÉVÉT NAGY ÍVBEN KERÜLJÉTEK EL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Eredeti játékok OFF topik
- Netflix
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest