- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
growler #1294 üzenetére
Nem biztos, hogy jó ötlet ugyan azt a csomagot pamac-ból és manuálisan is felrakni. Én vagy az egyiket, vagy a másikat használnám csak.
Azért nem látod a kézzel felrakott csomag verzióját, mert a pamacnak van saját adatbázisa, amiben benne vannak az általa használt csomagok verziói. Ebben nyilván nincs benne az, amit te kézzel külön felraktál.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Véreshurka #1262 üzenetére
Mármint a yay-nek meg a paru-nak? De, kb. ugyan azt csinálják. Megmondom őszintén nincs sok tapasztalatom a pamac-kal, mert az első dolgom szokott lenni manjaro-n felrakni a yay-t. :-)
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Véreshurka #1259 üzenetére
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonykor újraraktam a manjaro-t, mert kaptam egy új SSD-t és már úgyis egy csomó mindent elgányoltam benne. Gondoltam kipróbálom a KDE-t, amit olyan 15 ével ezelőtt használtam utoljára. Tök jó, még tetszik is. Viszont van egy nagy bajom vele. A system tray-en nem jelennek meg semminek a kis ikonjai, ami nem beépített KDE cucc, azaz pl. a telegram, discord, enpass, stb. Ez valami manjaro bug, vagy itt külön be kell állítani valahol, hogy ezek látszódjanak? Próbáltam rákeresni a problémára, de nem igazán találtam semmi használhatót. A sytem tray beállítzásnál az sem segít, ha beállítom, hogy mindig minden látszódjon. Valakinek esetleg van ötlete, hogy mit lehetne tenni? -
Capricornus
aktív tag
válasz
tordaitibi #1143 üzenetére
sudo ./install.sh
ha nem futtatható, akkor
chmod +x install.sh
-
Capricornus
aktív tag
Uhh, ez durva. 1-2 napja frissített egy csomó mindent a rendszer, de mivel nem vagyok hozzászokva, hogy ennyire friss böngésző van a repoban, ezért külön binárisból szoktam használni, úgyhogy ezt a bugot megúsztam. :-)
Viszont egy kérdés:
Látom, hogy már van 440-es zárt nvidia driver a Manjaro Settingsben. Viszont itt: [link] a legfrisebb a 435-ös. Ez azt jelenti, hogy a 440-es még valami béta driver? Csak már fel lehetne rakni Manjarora? -
Capricornus
aktív tag
Hmm, eddig az octopi-t használtam, de ez a yay is elég hasznosnak tűnik. Főleg, hogy ez frissíti is a nem központi repóból jött csomagokat. Köszi!
-
Capricornus
aktív tag
válasz
instantwater #1054 üzenetére
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este nagyon ráértem és gondoltam kipróbálom a manjaro-t. Lementettem a debianomat és felraktam a helyére a manjaro cinnamon verziót. Vannak benne egész szimpatikus dolgok, viszont ami nagyon bosszant, hogy a videókártyára rádugott monitor+TV kombó beállításait minden újraindítás után elfelejti.
Ez alapján megcsináltam a szükséges beállításokat, de így is elkúrja, ha újraindítom. Van valami trükk még, amit lehetne alkalmazni, hogy az általam beállított dolgok meg is maradjanak?
10-es debian alatt simán működött a dolog, ugyan így zárt nvidia driverrel és ugyan ezekkel a beállításokkal az nvidia-settingsben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest