Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Sziasztok !
Én kezdő vagyok azért a Arch linux területen,eddig ubuntut használtam huzamosabb ideig. De kerestem a kihívást
plusz egyre jobban bejon a XFCE felület. Na de olvasgattam a probléma után gondolom mi lehet a megoldás csak tanácsot akarok kérni hogy induljak neki - egyálltalan jo e az út. Illetve PulseAudiot , vagy OOS hasznaljak ?
A lényeg hogy van egy Manjaro XFCE Edition (16.10.3) a gépen , mellette egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB külső hangkártyam. Az hogy a bootolos során ki be kapcsolgatja a kártyát és pattog emiatt a hangfal még nem lenne akkora gond, de hogy ha a rendszer használat során nem használom a kártyát akkor kikapcsolja és csak akkor kapcsolja vissza ha pl elindítom a vlc -t vagy egyéb zene lejátszó programot ami meghivja a kártyát. Ilyenkor szintén pattan egyet ha hangkártya.
Megoldásom addig az volt hogy megnyitottam a pulse keverőt de van hogy véletlen bezárom
, de szerintem valami servies eszközt daemon kellene futtatnom a háttérbe.
Valami ötlet ?
Konkrét hibára keresve nem taléltam megoldást googleval
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- LTE frekvenciák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mini-ITX
- Bittorrent topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Xbox Series X|S
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő