- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
0xmilan #1349 üzenetére
Alapvetően a KDE connectet szoktam ilyesmire használni, de most azt sincs telepítve.
Ez a Pythonos megoldás is működik, jó tudni hogy ez is ilyen egyszerű! Arra is volt már példa, hogy netcattel (nc) küldtem fájlt egy Hyper-V-ben futó Debianról egy fizikai Ubuntura. Egyik gépen elindítok egy nc-t listen módban, másik gépen mehet a küldés, általában működik, de ez kb. a legprimitívebb megoldás.
Az scp-t inkább hagyjuk
Mindig elcseszem a szintaktikáját. Ha terminálból kell gépek között másolgatni, akkor CurlFtpFS-t szoktam telepíteni, csinálok egy akarmi.ssh nevű fájlt, ami ennyiből áll:
user@host:/ -p 2024
Vifm nevű fájlkezelőt szoktam használni, ez egy kétpaneles fájlkezelő, képes értelmezni az ilyen ssh kiterjesztésű fájlokat. Megnyitja a host-ot a megadott userrel, bekéri a jelszót, egyik panelon ott a távoli fájlrendszer, másikon pedig a lokális...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest