Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jan herz
üzenetére
Alapszinten próbálom megismerni, és számomra tele van ellentmondással.
Eddig 3 disztrót próbáltam másfél év alatt. Mind a 3 teljesen más logikával, homlokegyenest más helyekre csatolta fel a háttérpartícióimat. Az MNT-be még véletlenül se csatolt egyik se soha semmit. Az nem a MOUNT rövidítése pedig? Sőt az Android, ami linux, abba 4.2-től egyáltalán minek a mnt mappa? Sose használja.
Akkor én vagyok tök, vagy..?Egy kérdés,
githubról, bárhonnan letöltök tömörített formában Manjarora való applikációkat, segítsen valaki, ezeket hogyan kell telepíteni?
Biztosan én vagyok béna, ha rákattintok csak mmegnyitja az arch, ha kicsomagolom, bármit próbálva vele nem sikerül. -
válasz
jan herz
üzenetére
Azért nem árt legalább alap szinten megismerni a linux fájlrendszert, az ilyen fstab-ban mountolgatós dolgoknak a /mnt a helye.
Én közelítek lassan az alapszint aljához, de iménti mondatod eléggé elbizonytalanított......fentieket te definiálod most ide vagy miért írod le ezt? (tudom, hogy régebben default volt az /mnt....)
Szóval miért van ott a helye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest