Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Anakin007
üzenetére
Huhh

Szóval valójában csak a modprobe.conf-ot változtattam, mivel mindenáron be akarta tölteni a bcm43xx-et, ha az volt beírva.
Minden más maradt a tégi, akkor jelent meg az eth0, eth1 és wlan_rename nevű iface.
Egyébként nekem nem számít, mi a neve, de a rendszer alapból (üzemszerűen) eth0-t csinál belőle. Tehát bcm43xx és ndiswrapper esetén eth0 lesz a neve.
Egyébként ndiswrapperrel arra jutottam eddig, hogy wpa2 kulcs nélkül megy, ha beírom a kulcsomat, akkor invalid key length (62) a válasza és nem értem, legalább az miért nem megy...
Próbáltam Ubuntuban, ott simán ad javaslatot a b43, hogy hol találok firmware-t. Mandrivában ilyen sehol nem jelenik meg és az őrületbe kerget.
Elkeseredettségemben megcsináltam, hogy az Ubuntu kerneljét és a library-ket áthoztam Mandrivára és bootoltam arról.
El is indult a rendszer (akárcsak Ubuntun - Ubuntu logóval
), be is töltötte a b43-mat, de plusz üzenetet nem kaptam.
Tehát az (pontosan az
) a kernel, ami Ubuntun rendesen működni akar, Mandriván ugyanazt csinálja mint az eredeti Mandrivás. 
Tudom, hogy ez egy kisebb őrültség, de már nem tudok mit kitalálni...
Ezekszerint a kernelem jó lesz, valahol másutt van gubanc.
...mindenesetre kezdek belefáradni, de más szimpatikus rendszert még nem találtam, pedig tegnap már azt is kerestem a neten.
...legalább ndiswrapper működne, de még az sem megy a kulcsommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát az (pontosan az