Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met30
tag
Nekem is lenne ismét problémám a Mandrake-kel.
Próbáltam néhány programot feltenni, de mindenütt csomag-függőségi probléma volt. Mikor megtaláltam a hiányzó csomagot, letöltöttem s telepítettem, az újabb csomagokat kért. Amikor aztán sikerült volna minden, akkor meg helytelen aláírás miatt nem tudtam befelyezni a telepítést. Ekkor feltettem a 10.1-es verziót, hátha ez ok. De az eredmény ugyanaz. Az említett programok a superkaramba - kimondottan 10.1-re való rpm, cdcat s még jónéhány. Az amsn nem enged nyelvet választani, s ez is helytelen aláírást ad hibaüzenetnek. Az OpenOffice 1.1.4 hu szintén hibát ad a végén. Bár utóbbi kettő elindul de nem tökéletes a működésük. Valaki tudna esetleg a hasonló problémákra megoldást?
Ja s még egy olyan kérdésem lenne, hogy új felszint - theme - hogyn lehet betenni a KDE vagy a Window Maker alá?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Suzuki topik
- Napelem
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest