- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 2024 őszétől az iPhone is támogatni fogja az RCS-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bekerült a Copilot a fogyasztóknak szánt Microsoft 365-be
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Új év, új Moto G széria
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
válasz KurtCobain #6701 üzenetére
Olvastam, csak eddig nem volt vele gond.
Nem rootolt. (tudtommal) PixelExperience Plus 12.1 van rajta. Ez: [link]
De hajlok afelé, hogy felteszek rá egy másik rendszert.[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
válasz KurtCobain #6698 üzenetére
Nekem azt hogy Rom sign is testkey.
-
Janou
őstag
válasz KurtCobain #6696 üzenetére
Csak a LineageOS nem gyári.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Mint az emberek nagy többségénél ma kitalálta nálam is a Revolut hogy akkor ő köszöni szépen de nem indul el egyéni firmware-el rendelkező eszközön. A telefon Redmi 9S, a rom pedig egy PixelExperience Plus miatoll 12.1...... (Android 12)
Magisk nincs a telefonon, mivel eddig semmi nem igényelte. Sőt a K&H és z MBH applikáció még mindig megy gond nélkül. Mit kellene csinálnom, hogy működésre bírjam a Revolutot? TWRP alól fel kell flashelnem először a Magisk 28.1.zip-et? Utána mit kellene csinálnom?Előre is köszi.
-
Janou
őstag
Nem volt wipe meg semmi.
Először a patchelt img- feltöltöttem ezzel.
"fastboot flash boot magisk_patched.img"
Előtte megnéztem hogy fastboot devices és kidobta hogy érzékeli. Aztán reboot majd visszalépett TWRP-be. Utána kiszedtem az eredeti boot.img-t majd visszatettem a "fastboot flash boot boot.img" paranccsal. És továbbra sem indul. -
Janou
őstag
Sziasztok
Lenne egy kis problémám. Van egy programom ami siránkozik a root miatt. (Alapból rootolt custom rom van a telefonomon). Emlékeztem régebbről hogy ezt Magisk-al lehetett negoldani. Feltettem egy régebbit twrp-ből majd hozzá a Managert. Utána upgradeltem és "eltűnt" a magisk a sok beállítási lehetőséggel együtt. Hiába próbáltam újra twrp-ből nem lett jó. Próbáltam a legújabb 23-asat is telepíteni, úgy sem jó. Nincs semmi beállítási lehetőség. Mit kellene csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával