Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0karmacoma0

senior tag

válasz Dobi 562 #501 üzenetére

Játszottam vele pár órát. Eléggé bad runom volt, vagy 5 meccsen voltak managondjaim, de kifejezetten tetszik a deck. Az első két meccs Bo1 volt, mind a kettő WW ellen, egyiket behúztam annak ellenére, hogy két körre beragadtam 2 manára, a másikon álomhúzása volt az ellenfélnek és esélyem se volt.

Váltottam Bo3-ra. Ott az első kettő meccs Wr Nexus ellen volt, sajnos egyik meccsen se húztam be a sideboarra rakott anticontrol-antinexus lapokat, így is nagyon szoros vereségek lettek. Utána sikerült pár élvezetes meccset is játszanom. Az biztos, hogy Bo3-ra van kitalálva ez a deck. Minden ellen át lehet variálni, és nincs hátul nagyon semmi ellen. Ami érdekes a deckben, hogy szét se ver semmit. Minden meccs körömrágós, agyalós, számolgatós küzdelem. Több olyan párharcom volt, ahol 2-1-re nyertem 2-3 maradék élettel. Az egyik ilyen mirror volt, ami zseniálisan jó meccs lett, hatalmas fordulatokkal.

Amiben nem vagyok biztos azok a Freebooterek. Álom esetben kikapnak egy leszedést, és aktiválják a 3 manás Mayhemeket, de első meccs után általában ez a 6 lap kerül ki először a deckből. Karn nagyon jól működik benne, Angrath meg meccsnyerő lap. Indokoltnak érzem a 3-at. Fura, hogy ilyen sokáig nem volt a metában nagyon erősnek tűnik. Sultai ellen favoritnak tűnik, ha nem futtat Tyrantet. Ha van akkor nehéz megoldani, mert olyan őrült erős boardom szinte soha nem volt. Összességében megérte ezt a 7 piros wildcardot, az Esper midrange mellett ez eddig a legszórakoztatóbb deckem.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák