- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
BandiHUN
veterán
ez menne is,ha nem lenne 2-3 napja ilyen fos a regeneráció...ráadásul mostmár az oldal is iszonyatosan belassul,ilyenkor alig ad be valamit.én is igy kezdtem az elején,hétvégén fent lógtam reggeltől késő estig
tgenap meg hajnali 3-kor nyomtam el a maradék energiám kondira+loptam egy kocsit,hogy ma meglegyen még szb előtt a lvl7...meg is érte,mert este nem tudtam nyamvadék 200 xp-t összekaparni 2 óra alatt,annyira nem töltődött utána.
szerk:jáááj most kondiztam le 11-et,és megint tele az energia -
Sirandrish
legenda
Bárki nyugodtan hozzáírhatja magát aki akarja, de ha nem haragszol meg akkor én márpedig nem fogom 3percenként megnyitni->szerkeszteni->feltölteni-> majd szólni Bordoinak (aki ráadásul szintén unja 2 percenként berakni az uj képet) csak azért mert valaki nem olvas elég gyakran PH!-t.
Marha érdekes dolognak találom hogy mikor 10szer beírtam kiemelt vastag betüvel akkor ugye senki nem látta, akkor pont nem olvasott senki PH!-t de amint felkerül a kész kép legalább 10en abban a percben épp a PH!-n vannak és mindenki reklamál hogy "hát nah ő meg már mé nincsen ott"...persze tisztelet a kivételnek...
Marha könnyü átszerkeszteni..az egész 5 sec...képkereséssel, feltöltéssel mindennel együtt...mégis...senkinek nem jutott volna eszébe hogy hoppá..nekem van 3 szabad percem és megcsinálom...neeem...van egy hülye aki megcsinálja...megköszönni persze nem kell mert én ezért vagyok hogy nektek legyen, csak akkor ha tényleg annyira egyszerü akkor csinálja más.
ez a kép alapba Spanok kép volt amit egyedül magamnak készitettem csak kaptam egy PÜ-t hogy jó lenne ha....nem kell ezt senkinek profilba rakni...csak aki akarja...nekem teljesen mindegy ezt elhiheted.a pisz legyen veletek...
-
Sirandrish
legenda
az eladási értéket nézik...szóval annyit kap amennyit ér a verda 0%osan..
kételkedem: általában az szb-l 80%ban sikerülnek...a fegyveres is visszakapja a pénzét 10ből 8szor...meg amugyis..általában ugy szokták csinálni ha adott a csapat hogy váltják egymást..én pl első 2 szb-men mikor nemvolt lém mindkétszer sofőr voltam..azóta meg egyszer sem...tegnap pl 150K-t buktam mert a zsaruk lekapcsoltak..nem baszott földhöz..
-
Sirandrish
legenda
nálam pl azért van mindig legalább 8-10K hogy a lopott kocsit tudjam postázni...mivel pl az elmult napokban 50felett loptam / nap annak a feladása már 10K...plussz nem lehet tudni hova és mikor kell menni kocsival amibe a benzin 4000, mármint ha teletankolod...emelett még ha elkezdem javitgatni a verdákat nem kell bankba menni mert az első javitására lesz pénz...vagy ha esetleg eszembe jutna drogot venni akkor is lenne nálam...kb ezekért van nálam pénz...nincs kedvem minden baromság miatt a bankba rohangálni..ha 20K van nálad akkor ugy sem vagy rajta a gazdag listán szóval tök8..
-
Közbe kitaláltam a tutit.
Ha nem vagy abba az országba ahol feladtad a licitetet, nem tud kirabolni, elvileg...
írtam neki, hogy fehér ember nem felejt, erre visszaítr, hogy holnap visszakpom, csak azXP miatt csinálta. Meglátjuk.marsu: Akkor ezek szerint, 9 szinttől már nagyobb az XP, mert én 8as vagyok, de 400-at kaptunk.
-
lantika
tag
nem hiszem.
Nissan 350Z Grand Touring
66% Holland $5,115 Postázva
Dodge Durango Sport
56% Holland $5,123 Postázva
Nissan Maxima SL
21% Holland $9,539 Postázva
Jeep Commander Limited Sport
22% Holland $14,251 Postázva
Nissan Maxima SL
40% Holland $7,257 Postázva
Jeep Commander Limited Sport
0% Holland $18,168 Postázva
Chrysler 300C
67% Holland $4,908 Postázva
Lincoln Navigator Sport
38% Holland $10,255 Postázvaez a 8 db,kb 1 óra alatt jött össze olaszban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged