- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekünk ilyet egy füles bagoly csinált, kb 60-70 centiről fényképeztük már, amikor megunta, és tovaszállt Képeket még mindig nem sikerült elkérnem, de mostmár tényleg rászállok a dologra, és feltöltöm ide.
Mondjuk én is türelmes vagyok, betolom a fejembe a zenét, és máris órákig képes vagyok üldögélni.
Érdemes a Máté Bence oldalát megnézegetni, meg ezt Az igazi madarász
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz philoxenia #7 üzenetére
Madár mi? kösz
Ha 4-5 méterre leül a madár tőled a faágra, akkor elég egy 200as tele is szerintem. Ha meg apsc-vel tolod (nem hinném, hogy ff-el), akkor ezt szorozhatod is 1.6al, ami már 320.
Majd nyáron eldől, hogy mit teljesít a cucc, addigra talán össze tudom kalapálni annyira a "lest", hogy el is bírjon, fény se szűrődjön át hátulról (onnan kel a nap) aztán ha valaki jónak látja, szívesen látom egy reggeli fotózásraA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz philoxenia #3 üzenetére
Miért lenne az olyan drága? Valami jobbfajta zoomobi, meg szerencse, és helykeresés (idő) kérdése.
Nyáron akarok helyrekalapálni egy fára épült bodegát. Bennt van balatoni nádasban, elötte ott egy beülőfa, el kellene kezdenem etetni. Igazából, ami drága, az az üveg, amin keresztül leskelődsz, de egy 50*50es darab olyan 5-6ezer.
Utána már csak idő kell, és türelem.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.