- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashouse
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hátha találkoztatok már ezzel a problémával. Adott egy asus p5b és egy hd4850 lion alatt. Sikerült mindent működésre bírni csak a sleep mód nem tökéletes. Simán lemegy sleepbe és fel is kel csak a monitor nem kapcsol vissza. Sleepenabler.kext-el is probáltam és darkwake kernel flaggel de sehogy sem akar működni.
-
flashouse
csendes tag
Hali! tudtok ajánlani pár kext-et sleephez és restarthoz. illetve olyan kexteket amik a power management-hez szükségesek
-
flashouse
csendes tag
Az smbios.plist-nek mekkora szerepe van a rendszer stabilitását illetően? Milyen biost érdemes megadni? Vagy ez csak kozmetikai formaság?
-
flashouse
csendes tag
Nem lehet h a particionalasnal szurtam el vmit? es azert nem bootol? Guidra kell allitani?
-
flashouse
csendes tag
Azóta sikerült felraknom modcd-vel retailrol is,de hiába telepitem fel a chameleont egyszerüen nem bootol hd-ről. DISK BOOT FAILURE...
ez kész...
-
-
flashouse
csendes tag
-
flashouse
csendes tag
közben meglett
bootoltam -x -el modcd-ről és elindult safemod-ban felnyomtam a 10.6.8 combot és utána meg a 10.6.8as legacy kernelt. majd restart. Ezután elindult simán bármiféle opcio nélkül
Egyedül a vga nem megy Giga HD4850 512mb más minden müxik rendesen. A hang is fasza net is van
Melyik charmeleont tegyem fel hogy ne kelljen mindig modcdrol bootolnom? Mert egyszer már felraktam a combo update elött,de aztán nem bootol winyorol.Gondolom az update legyalulta és azért. A VGA-t hogy tudnám müködésre birni? Ha ezek meglennének pöpec lenne a rendszer. Üdv
-
flashouse
csendes tag
Sikerült felraktom a hazard féle snowleot fel is ment legacy kernelt választottam és miután ujrainditotta a telepitő nem tudom elindtítani a rendszert. modcd-vel is probáltam és a végén double panicot kapok.
-
flashouse
csendes tag
Sziasztok. Adott egy Asus M2N-E lap egy Athlon 7750 x2-es procival HD4850-es video karcsival. Szeretnék rá egy müködőképes OSX-et varázsolni. Retail SL felmenne rá vagy valami más osx disztró után kéne néznem? AMD-hez milyen bootloader használjak ha sikerülne felrakni. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest