- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miv
tag
Köszönöm!
A Kalyway 10.5.2 minden probléma nélkül felment, és a hang illetve a felbontás problémát is sikerült megoldani.
Egy kérdésem lenne még: ha nekem legalább 10.5.4-es osx verzió kell, ezt tudom valahogy esetleg frissíteni, vagy mindenképpen későbbi, PC-s változatot kell felraknom? -
Miv
tag
Nem értem, nem értem és nem értem...
Dell Inspiron 6400-ra próbáltam osx-et rakni. Bizonyos hw kompatibilitás listában láttam, másikban nem... YouTube-on nem egy videó van, ahol fut ezen a notin.
Az install felmegy, egy szót nem szól. Újraindul, megillan a kék képernyő, majd elfeketedik. Egy darabig még tekeri a vinyót (elképzelhető, hogy lefut a boot?), majd megáll.
-v -vel bootolva semmi érdekeset nem ír.
Mi a fene lehet? VGA?
Köszönöm, ha valaki okosabb mint én, és segít.. -
Miv
tag
Rendben, akkor elfogadom ilyennek.
Lenne még egy kérdésem, hátha valamelyikőtök tud rá válaszolni:
VNC: a Mac-es gépen beállítom, win-esen csatlakozok hozzá, real vnc-vel rögtön hibát ír, ultra vnc-vel bekéri a jelszót, majd megvillan egy keret (feltételezem próbálja kirajzolni a mac-es asztalt), majd bezárja. Erre van valami megoldás? Vagy a win-es gépen valami más klienssel kellene próbálkozni? -
Miv
tag
Szerintetek miért van az, hogy miután felraktam a magyar billentyűkiosztást (win-es billentyűzetre), általában jól is működik, de van pár alkalmazás, ahol visszaáll az alap kiosztásra, és pl. Alt+Q lesz a kukac, stb. Viszont ilyen esetben is a magyar kiosztás ikonját mutatja a jobb fölső sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest