- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe1125
tag
Hohó!!!
Egy fontos lépés kimaradt!
! Feltelepítettem pendriveról a Yosemite-ot! És amikor újra indult a gép NEM a pendriveról bootoltam be megint és onnan választottam ki a Yosemite HDD -jét. Hanem bebootoltam a Snow Leo-t és onnan tettem fel a Chameleont. És megint egy restart után a chameleon már dolgozott a Yosemite winyón, de nem tetszett neki a kernel. Idióta fejembe most villant be pont a kép, hogy bakker én az USB -ről is betudom indítani. Megtettem. Most WELCOME-van
És miután beléptem futtatom a Multibeast-et.
Azt elfelejtette mindenki mondani, hogy csakis a pendriveról bootoljak!
-
pepe1125
tag
válasz
csabi94 #25123 üzenetére
A telepítőt úgy csináltam, hogy letöltöttem az Appstore Yosemite appját, ez bekerült az applications könyvtárba. Majd ahogy a videókon is mutatják, UniBeast és egy 32GB pendrivera rátettem. Bebootoltam róla, beállítottam bootoláskor a gépemnek megfelelő FLAG-eket, Gigabyte GA-EX58-UD4P. Feltelepítette a hdd-re amit Yosemite névvel neveztem meg.
Mivel megformáztam a winyót MAC OS X Journal (Extended) -re és a GUID bootot engedte csak, ezért a telepítés után beindítottam a működő Snow Leo-t és onnan letöltöttem egy Chameleont ami kimondottan Yosemite-ra van fejlesztve. Ez az.
És itt tartok most, hogy bootoláskor 1. nem reagál a billentyűzetemre, 2. betölti a Win7-es rendszert a Yosemite helyett. Pedig 100%- hogy telepítette a hdd-re és kiírta, hogy telepítés kész.
3. Van egy hasonló alaplapra az ud5-re egy más által elkészített jól működő csomag. Azzal felülírtam az én rendszerem pár könyvtárát és a Chameleon legalább most már próbál a Yosemite HDD-ről bootolni, viszont nem talál valami kernelt. tehát rögtön egy sor után leáll a dolog. -
pepe1125
tag
Kínomban leszedtem a Yosemite-ot és készítettem pendrive-ot is.
Új vinyó, új partíció, feltelepítette és innentől már elfelejtettem, hogy mi a szitu van, mert a chimera boot azt írja, hogy nincs kernel. És így megint csak nem tudom mitévő legyek. Hogyan tovább...
A google mindenhol azt hozza, hogy csak készítek pendrive-ot, bedugom, telepítem, és miután feltelepítettem betöltöm az új rendszeren a multibeast-et, és kiválasztom az alaplapomnak megfelelőt. Hát persze, hogy nem így van. Mert a telepítés sikerül, csak nem bootol a kernel miatt. Tudnám ezeknek, hogy megy ilyen könnyen.Ezt írja, ezzel sikerült feltenni a rendszert:
Did the following steps.
*Booted Unibeast from USB
*Ran the Flags GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 npci=0x2000 -v -x from boot:
*Restarted
*Ran the Flags again, but this time booting from HDD
Started Multibeast, and used the same settings I used for ML.Jó, oké. Nálam is ezzekkel a flagekkel ment, ahogy írta, de a restart után nem bootol a HDD-ről.
"Thanks!!! worked for my GA-EX58-UD4P. I tried many many combinations and this was the one!"
De hogyan lesz bootolható?! A részletek érdekelnének engem.
-
pepe1125
tag
Helló!
Nekem van egy működő Snow Leo és egy Mountain Lion a gépemen. Viszont most a Mavericks telepítése megfogott.
Azzal szembesültem, hogy az Apple Store nem akar nekem semmit se kihozni az OS X -ek közül. Hiába szeretném letölteni a Mavericks-et, sehol sem található. Törölték volna az Appstore-ból? Na mindegy, beszereztem egy dmg fájlt máshonnan. Igen ám, de nem tudok bootolható pendrive-ot készíteni, mert az UniBeast-et letöltve nincs App store-ból telepített Mavericks. Így nem készíthetek pendrive-ot. Na de akkor most mi tévő legyek?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Programozás topic
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest