Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Windows alól lehet bootolható pendrive-ot létrehozni, mavericks telepítéshez? Egyszerűen sehol nem találtam értelmes leírást. TransMac-kel próbáltam, de bootolásnál nem is látja uefi-ben a laptop, amin ki akarom próbálni.
-
somasz
addikt
válasz
Smiley #26445 üzenetére
Dell E6500-ról váltana, core 2 duo van abban is, nem is a gyengébb fajta. 1680*1050-es kijelzővel azt hiszem. Kell neki a min. 15". Nehezen tudnám neki megindokolni, hogy egy közel azonos hardverű gépre +100e ft-ot kifizessen.
Kipróbálom majd otthon a snow leopardot egy dell m4600-on, az nvidia kártyát kiveszem belőle, a többi remélhetőleg megy. (csak az nv vagy amd kártyákra írtak problémát felismerés szempontjából a neten) -
somasz
addikt
Sziasztok!
Barátom keres magának új laptopot, hangmérnöki teendőit szeretné ellátni vele, az általa használt programok jobban futnak OSX-en, mint Windowson. Van az egészre kb. 150e ft-ja (tudom, nem sok). Felmerült a használt MBP lehetősége, valamint egy Hackintosh gép építése. Utóbbival szinte biztosan erősebb hardverű gépet lehetne összehozni, csak kérdés, mire figyeljek a gép kiválasztásánál.
Valami olyan konfig kéne, amin még egy viszonylag friss OSX elfut, ne legyen már az elején megkötve az ember keze, ne induljunk hátrányból.
Én dell felé hajolnék, min. 15,6"-os FHD-s Latitude/Precision, 8gb ram, ssd.
Ha jól tudom, a videókártyával, wifivel meg egyéb perifériákkal lehet szopni, ha nem ismeri fel az osx a hardvert.
Mit ajánlanátok? Olvasni való is jöhet!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest