-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Simán elindítasz nagy fájl másolását USB-re és megnyitod az activity monitort... ott látod a Mbyte/sec
rii:
Hu... micsoda forrongás!
A Hackintosh egy "játék" össze tudod-e szedni a gépedhez a megfelelő kexteket, beállításokat.
Sajnos ez egy óriási lutri... többször belefutottam. Így mindig úgy raktam össze gépet, vagy választottam notebookot, ahol részletesen le volt írva, mit kell csinálni. Volt sok szívás vele, de minden config, bios beállítás egyedi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac