-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Kint van a 10.8.5-ös update.
Combo itt: [link] -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
RohamDroid #20673 üzenetére
Olyan régivel szerintem értelmetlen, ML-t vegyél, de pendriveot csinálni jó lesz a régi mac gép.
Itt egy leírás: [link] -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
RohamDroid #20669 üzenetére
Retail rendszert mindenképp.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
KonzolKartel #20043 üzenetére
Ha studiomonitort is szeretne es az is bele kell ferjen a 300k-s hatarba, akkor ajanlom ezt: [link]
Beepitett hangkartyaval, csak usb-n kell csatlakoztatni es szol is, en is ezt hasznalom, a melye egy picit gyenge, de ezert az arert ez elnezheto. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
KonzolKartel #20025 üzenetére
Hangkártyája van már? Csak, hogy az megy e OS X alatt ... vagy azt is venni akar?
-
ThuG4LifE
senior tag
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
filmesember #19171 üzenetére
Nincs a fórumon warez!
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Ragnar95 #19072 üzenetére
Szüksége volt már valakinek adatok visszaállítására? Az egyik winchesteremen eltűnt a partícióm, ráengedtem a Stellar Phoenix Mac Data Recovery-t, megtalálta a fileokat, visszamásoltam, de nem tudom megnyitni egyiket sem, méretek stimmelnek, de használni nem tudom őket. Más programmal kéne próbálkozzak? Vagy egyéb ötlet?
-
ThuG4LifE
senior tag
Felment, de a telepítés végén ugyan úgy hibát ír ki, mint a 10.8.1, viszont a névjegynél újraindítás után már a 10.8.2-t írja.
-
ThuG4LifE
senior tag
Használ valaki Dell U2312HM monitort? Alapba csak 60Hz-et tudom beállítani, elvileg dual-dvi kábellal megy a 75Hz is, de nem akarok potyára kábelt venni, ha netán mégse lenne jó.
-
ThuG4LifE
senior tag
Sikeres ML telepítés UniBeast + MultiBeast, pendrive helyett sata hdd-ről. Öröm és bódottág.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Ragnar95 #15498 üzenetére
Én mindig úgy csinálom, ha pendriveról telepítek, hogy lehúzom vinyót, dvd-t is, aztán ha továbbment a boot után, akkor csak visszadugom a vinyót, aztán jöhet a formázás és telepítés ...
Bár ez szerintem az alaplapom nyavajája, másképp nem igazán szeret pendriveról indulni. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
gabesszg #15068 üzenetére
Próbáld meg ezt:
Töröld ezeket:
/System/Library/Extensions/AppleHDA.kext
/System/Library/Extensions/HDAEnabler*.kext (mindegyiket)
/System/Library/Extensions/VoodooHDA.kext
/Extra/Extensions/LegacyHDA.kext
/Extra/Extensions/ALC8xxxHDA.kextFuttasd a Multibeastet és csak ezt telepítsd:
- System UtilitiesIndítsd újra a gépet, majd futtasd ismét a Multibeastet és telepítsd ezeket:
- System Utilities
- ALC8xxHDA
- AppleHDA Rollback
- Non-DSDT HDAEnabler: ALC892Nem biztos, hogy jó lesz, de egy próbát megér.
-
ThuG4LifE
senior tag
Sikeresen telepítettem a Lion-t, egyedül a hang amit nem tudok működésre bírni, valami ötlet? Gépem az adatlapon.
Illetve a 2TB-os vinyót kéne láthatóvá tenni, ntfs particíó van, nem szeretném formázni ... -
ThuG4LifE
senior tag
Üdv.
feltettem ma ssd-re az iAtkos féle 10.6.3-at, minden oké, telepítés után kötöttem csak vissza a másodlagos winchestert (2TB Samu - NTFS) viszont a rendszer nem látja ... van valami lehetőség, hogy hozzáférjek a rajta lévő cuccokhoz? Találtam egy Tuxera nevezetű programot, de azzal nem tudok csinálni semmit.
Gondolkodom, hogy felteszem a legújabb iAtkos-t (Lion), azzal megoldódna? Esetleg úgy telepítsem, hogy be van dugva a winchester is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- OLCSÓ MONITOROK
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest