- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
Máté94 #13107 üzenetére
Pontosan van egy Patcher (O-val kezdődik a neve, azt mondják
) ami úgy teszi eredetivé a virágboltos rendszert, hogy belenyúl a SLIC táblába, ami meg ugye a DSDT szerves része.
PeachMan:
Ne akarj Ubit... Vagy Max 10.10-est... Az után elmentek egy olyan irányba, amerre nem kellett volna. Én is Ubiztam sokáig, de a 11.04-es Unity-eröltetés nekem sok volt. Átpártoltam Fedora-ra, a Gnome3 olyan mint egy álom -
ko9
addikt
válasz
Zsoca92 #13034 üzenetére
Hátőőő... Van Chameleon Windows Installer is, de az csak ugyanarra a gépre hajlandő települni nem Pendrivera. Egyszer sikerült Ubuntu alól pendrivera telepítenem, az is egy mennyei dolog volt
Nincs esetleg egy másik/kisebb pendriveod? Arra Transmac-kal kidobhatnál egy rBoot-ot. Amúgy mire is akarod telepíteni? -
ko9
addikt
válasz
#68216320 #13032 üzenetére
1 darabról 10GBosról írtam amúgy, a másik ahova rakod a Liont, de azt majd megcsinálhatod később is, Disk Utilityból telepítés közben (leformázod az SSD-t).
Azt a 10GB-ost meg értsd a pendrivenak, csak azért így írtam, mert tán az volt a kérdés, hogy pendrive nélkül hogy lehet telepíteni. -
ko9
addikt
válasz
#68216320 #13025 üzenetére
Annyi módosítás, hogy Chameleon Wizarddal rakd fel a pendrivera a legújabb Chameleont, majd mikor mindennel végeztél a Pendrive /Extra mappájába másold be a csomagból a /Extra mappát, csinálj egy /Extra/Extensions mappát, oda meg másolj be a Kext mappából mindent. Végül a Kext Wizarddal csinálj egy Permission Repairt a pendriveon.
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
curvedpin #12896 üzenetére
MacBook az szerintem nem lenne jó, mert egy vinyót hozzákell csatolni. Bár ha BootCamp partíció lehet külső is, akkor meg lehetne csinálni...
Annyi a lényeg, hogy amit anno is említettem, elvileg életre lehet kellteni a BootCamp-et Hackintoshon is, VmWare Fusion segítségével, ergo egy Windows majdhogynem natív sebességgel futhatna. Csak a módszerben benne van az, hogy eredeti Mac géppel meg kell csinálni a BootCamp-et egy vinyóra, amin már rajtavan a Hackintosh.
-
-
ko9
addikt
válasz
c41r0^ #12806 üzenetére
Pár észrevétel:
- AIDA-s DSDT-vel csak szívni fogsz, nincs értelme...
- Raktál fel 32 és 64bites Chameleonhoz is org.boot.Chameleon.plist-et? Elég csak az egyik (64es).
- UserDSDT rak fel egy csomó (sok helyre felesleges) kextet is, ezért nem szoktam javasolni, inkább egyenként jelölgesd be ami kell. -
ko9
addikt
válasz
c41r0^ #12790 üzenetére
Üdv!
A Lion teljesen végleges, és hivatalos kiadás, miért lenne bugos? Snow Leo-t manapság csak AMD tulajoknak ajánljuk, mert arra még nincs kernel - mondjuk nawcom elég csenben van most
1.: A moddolt BIOS-t csak akkor rakd fel, ha nem akarja az igazságot telepítésnél, mert ahogy látom, nem indokolja semmi, hogy annak kell lennie.
Tuning, egyéb terén a moddolt BIOS se lesz amúgy lemaradva a mostanitól, mert ott általában nem kivesznek valamit, hanem beleraknak.2.: Jól gondolod, NTFS-t egyelőre olvasni tökéletesen tudsz, írni is tudod majd, csak lassan.
3.: Van a TransMac nevezetű program, azzal nagy eséllyel le tudod lemezképpel formázni a pendriveot, és azzal is telepítheted.
DSDT-nek utánnanézek. Kexteknek az alapok (FakeSMC, NullCPUPowermanagment, OpenHaltRestarter) biztos kellenek, a többinek utánnanézek.
-
ko9
addikt
válasz
P3TR!CK #12747 üzenetére
Chameleon for Windows van a kexts.com-on, igaz ez a Windows 7 bootloaderébe rakja bele a Chameleont.
Vagy esetleg rakj fel egy iBootot TransMac-el pendrivera. Ha bebootol a Mac, onnan már egyszerű.Szerk.: Esetleg letöltöd a legújabb Chameleont a Buildbot-ból, majd a csomag tartalmát rámásolod a Lion partíciójára. Elméletileg működhet, kivéve ha külön partíción van a Chameleon.
-
ko9
addikt
válasz
Smokalot126 #12566 üzenetére
Nekem sincs megadva semmi, mégis tudtam regelni... Volt vele valami kálvária, emlékszem, mindjárt megkeresem hogyan regisztráltam végül.
Szerk.: Na a lényeg annyi, hogy iTunes-ban nyisd meg az AppStore-t, keress egy ingyenes appot, és azt "vásárold meg". Fizetési módnál lesz "None" a bankkártyáknál, és így az adatok megadása után be tudsz regisztrálni.
És köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest