- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Feladtam mert nem tudtam sem az iatkos féle verziót sem a sima verziót mondjuk iboot al feltenni. Belefulladtam hogy mit meg hogyan. Az iatkos verzió már telepités előtt alakad az apple képernyőnél. Csak tölt tölt tölt. Egyedül ami működött hackintosbol az az XxX féle volt de az meg úgy megvolt karcsúsitva hogy kb minden hiányzott belőle. (keyboard layout menüpont meg ilyenek.) Szivesen tökölnék még vele ha lenne végre egy olyan disztribúcióm ami fel is kúszik és nincs megcsonkitva. Van amelyik betöltődött de aztán nem települt mert villant egyet és restart. A másik loader meg F5 megnyomása után felpörgetett mindent maxra és elment a kép, majd reset után sem állt helyre , kikellett kapcsoljak. Lehet nem mindent probáltam? Elmentettem azért azokat a képfájlokat amiket egyáltalán dmg formátumból kitudtam írni...Nevetséges. Komolyan. Azért egy misét megérne a dolog hátha mégis működik de a fél internetet átturtam és sehol nem írnak konkrétumokat. Hiába csináltam mindent ugyanúgy, ugyanaz volt.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Máté94 #13754 üzenetére
Itt ír valamit Hogyha felteszem ezt a chimera akármit akkor valamit a 6790 el és az új VGA-kkal mutyizik. Nemtudom pontosan micsoda ez de majd kiprobálom.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Máté94 #13754 üzenetére
De mértnem támogatott? Egy csomo haszontalan hardver meg támogatva van amik nem is jók semmire (200éves integrált VGA-k). Nem értem az elvet.
De mondjuk ezt se nagyon mert a 6870 nemsokban tér el ettől a kártyától akár vihetné az a driver is nemtudom, de amúgy láttam pár oldalon hogy valakinek sikerült a 6790 et is életre kelteni, probálkozom.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok, szeretnék egy kis segitséget kérni. Van egy Gigabyte EP41-UD3L lapom és egy Radeon HD 6790 es VGA-m. Feltudtam tenni egy letöltött Hackintost de nem volt se hang a felbontás meg 1024x768 on maradt. Probálkozom most másikkal is, LION , de folyton azt irja unsupported card a telepítő behozatal előtt. Nemtudom mi a következő lépés, hogy tudom elérni hogy működő OSX legyen a PC-men?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest