- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Lett egy kis problémám, nem áll le a gép. Mavericks van fent, kikapcsolom, bejön a szürke képernyő, de onnan nem csinál semmit több percig, és gombbal kell kinyomni. Ötlet?
-
HollyBoni
veterán
válasz
800.henrik #22560 üzenetére
Nekem sincs semmi a CPU-n GPU-n csak hűtőpaszta, és természetesen hűtő. Eddig az összes gépemen így ment. Miért kéne rá még bármi más is?
-
HollyBoni
veterán
válasz
800.henrik #22557 üzenetére
Akkor az előzőt hogy töltötted le?
-
HollyBoni
veterán
válasz
800.henrik #22554 üzenetére
Nem azzal kéne, hanem Unibeast-el. [link] A pendrive-ot pedig virtuális OSX alól kéne megcsinálni. De ugye így le kell tölteni vagy 10 gigát.
-
HollyBoni
veterán
válasz
800.henrik #22552 üzenetére
Az baj. Ha kicsit visszaolvasol láthatod hogy senkinek nem megy Virtualboxba, és mindenkinek a Vmware-t ajánljuk.
-
HollyBoni
veterán
válasz
800.henrik #22550 üzenetére
Semmit. Tölts le egy előre telepített VMware OSX-et, amit azokról a bizonyos oldalakról tudsz csak beszerezni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
800.henrik #22530 üzenetére
Ez nem appstore. Nem tudom Windows-ra van e, de a programot kell megnyitni, ahogy ott is írja kiemelve: View App in Mac App Store.
A telepítő pendrive megcsináláshoz kell egy Mac gép, vagy egy virtuálisan telepített OSX, de ez a topikban már 1000x le lett írva, szóval csak vissza kell olvasni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
bajnokpityu #22519 üzenetére
Sehogy.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22516 üzenetére
Nem bunkóskodni akartam, csak szerintem több sikerrel jársz ha máshol is kérdezel, utánanézel.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22514 üzenetére
Már vagy 10x feltetted a kérdést, annyit tudtunk segíteni hogy előretelepített VMware-es OSX van, ami működik. Érdeklődj más fórumon, mert itt eddig sem tudtunk segíteni.
-
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22359 üzenetére
Mire kell annyira virtuális OSX? Pendrive csinálásra jó a szaggatós VMware verzió is.
-
HollyBoni
veterán
Ha felrakjátok először ML-t és tudjátok hogy már ment a gépen előtte akkor szerintem az egyszerűbb, kb 10 perc alatt fent van. Ha még nem volt rajta ML és ahhoz is szarakodni kell egy csomót hogy egyátalán beinduljon akkor lehet inkább VMware.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22282 üzenetére
És a szomszéd haver gépe milyen? Gondolom erősebb mint a laptopod.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22280 üzenetére
Persze hogy szaggat. Nem valami erős a laptopod, ez a virtuális OS dolog elég gépigényes, erősebb asztali gépen is szaggat.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22278 üzenetére
Továbbra sem megy az előre telepített VMware osx? Múltkor még linkeltem is hozzá videót, ami lépésről lépésre elmagyarázza mit hogy kell csinálni.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22213 üzenetére
Nem. Én csak VMware-hoz találtam előre telepített Mavericks-et, virtualbox-hoz nem.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22211 üzenetére
Mert előre van telepítve, így egyszerűbb, ha te telepíted fel több szívás van vele. Nem össze vissza kell klikkelni, gondolom azt töltötted le amit a legtöbben töltöttek le, ott van egy setup guide, ha rákattintassz ennek a videónak kell bejönnie, itt lépésről lépésre elmondja, mutatja mit kell csinálni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22209 üzenetére
Amit linkeltem privátban azzal mi a baj? Nekem többször is működött, kb 5 perc alatt megcsinálható.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kezdő Balázs #22191 üzenetére
Tölts le egy előre feltelepített virtuális Mavericks-et. Azokon a bizonyos oldalakon megtalálható.
-
HollyBoni
veterán
Bekapcsolásnál valamiért nem érzékeli a billentyűzetet a rendszer, be kell dugni újra hogy működjön. Most is random elment az előbb. 1-2 napja kezdte el csinálni, Mavericks van fent, konfig adatlapon. Ötlet?
-
-
-
HollyBoni
veterán
Csinálnék Unibeast pendrive-ot, de Vmware-ban futó mavericks-en nem tudok bejelentkezni appstore-ba. Beírom a jelszavam és email címem, nyomok egy entert de csak tölt és nem csinál semmit. Ötlet?
-
HollyBoni
veterán
válasz
levi.hungary #21887 üzenetére
storeból legálisan megvásárolt 10.8-at tudja telepíteni?
Nem. Ami torrenten van az is érintetlen, csak feltöltötte valaki.
Kérdés, OSX csak AHCI módban fut, máshogy nem?
-
HollyBoni
veterán
Random nem indul a 10.9. Alma kepernyo, alattal lett egy toltescsik, vegigmegy kb 2 perc alatt aztan kikapcsol a gep. Otlet?
-
HollyBoni
veterán
válasz
rockerlev10 #21865 üzenetére
-
HollyBoni
veterán
válasz
rockerlev10 #21862 üzenetére
Miért nem tudsz csinálni?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Sikeresen felraktam a Mavericks-et, hang van, csak QE/CI nincs . 5450-em van, van valakinek hozzá működő kext-je? 10.8 alatt két kext-ben át kellett írni egy dolgot, akkor ment a QE/CI, de itt nem találom ezt a két kextet.
Még egy dolog, tudnátok ajánlani progit kext felrakáshoz ami működik Mavericks-en?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Mostanában mikor bekapcsolom a gépet akkor először bejön az asztal, a programok, befagy az egész. Újraindítás, nincs egér. Ki be dugom az egeret, ilyenkor működik. Pár hónapos 10.8 telepítés, van valakinek ötlete mi lehet a gond?
-
HollyBoni
veterán
Most 5450 van, csak akarok új kártyát, érdeklődtem menni fog e.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
HD6850 megy 10.8-alatt?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Retail 10.8 van fent. Két HDD van a gépben, egyiken van az OSX, másikon adatok. Amin az adatok vannak azt szeretném particionálni, és arra felrakni egy windowst. Ha simán felrakom akkor lesz lehetőség választani indításnál, vagy kell még valamit csinálni?
-
HollyBoni
veterán
ML-ben legacy helyett a current 887/888B kextet kellett kiválasztani, így működik.
-
HollyBoni
veterán
888B hangykártyához van valakinek működő kext-je? Emlékszem hogy az első ML telepítésnél még sikerült megoldani sok sz*rakodás után, de már nem emlékszem melyik volt jó.
-
HollyBoni
veterán
Ha esetleg más is szívna vele, újra akartam rakni az OS X-et, de már két napja sz*rakodtam vele, állandóan Installation failed hibaüzenetet kaptam Unibeast-ben. A megoldás, régebbi Unibeast-et kellett használni, mondjuk 1.5.3. Mikor először felraktam az OS X-et még ez volt kint, gondolom azért működött.
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek ha retail OSX-et futtatok, az teljesen kihasználja az erőforrásokat? Sokat vágok videót, használok photoshoppot és ilyesmit, azon gondolkodtam hogy akkor nem érné e meg inkább Windózozni(bár OSX után nem szívesen térek vissza) ha esetleg ott jobb eredményt érek el teljesítmény téren.
-
HollyBoni
veterán
Tegnap este lefagyott a rendszer, nem foglalkoztam vele kikapcsoltam és hagytam a gépet. Most másnap kapcsolnám be, de bejelentkezés után kb 1 perccel lefagy, ha verbose módban bootolok ezt a hibaüzenetet kapom:
Ötlet? BIOS-t reseteltem, nem oldotta meg.
-
HollyBoni
veterán
Semmi, meg is oldottam.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Belefutottam egy elég zavaró problémába. Tegnap két monitorral akartam dolgozni, felismerte a másikat de sosem volt kép. Most próbálnám reggel bekapcsolni a gépet, és akármit csinálok mindegyik monitort második monitornak ismeri fel. Próbáltam hogy bedugok megint két monitort, ugyanaz van mint eddig, az egyiken nincs kép a másikat csak második monitornak ismeri fel. Próbáltam a beépített intel VGA-t, azzal megáll bootolásnál. 10.8-at használok, adatlapomon a gépem. Mit lehetne tenni? Nincs valami olyan parancs bootnál ami visszaállít minden beállítást vagy hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest