Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
AHCI-vel kapcsolatban: mindenhol azt írják, hogy elengedhetetlen a snow leo telepítéséhez. Nos, ezt cáfolom, mert nekem ide módban is felment és tökéletesen működik.
Azért voltam kénytelen így megpróbálni, mert nekem van mellette egy win7, ami ide módban lett feltelepítve, és ha a snow leo miatt átállítottam volna ahci-ra, akkor a win7 dobott volna egy hátast. Tudom hogy van megoldás erre is, de nem akartam variálni, kockáztatni, inkább ráküldtem a snow leo-t ahci nélkül, gondoltam egy próbát megér, és sikerült is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac