-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne essetek bele abba a hibába amibe én: kijött ma egy fix a Capitan-hoz, ami egy kernel update, és egy olyan bugot javít, ami (szerintem) engem érintett, mert az utóbbi időben átlag heti egy alkalommal beállt az osx mint a szög (strandlabda + semmire nem reagál). Így egyből fel is tettem, csakhogy nem kompatibilis az utolsó Nvidia web driverrel, újabb meg egyelőre nincs. Így járás, vagy rollback
A dual boothoz: nekem külön SSD-n a win10, egy másikon az OSX. Az OSX ssd-n van a Clover, azzal indul mindkét OS. Másfél éve semmi gondom vele, mindkét rendszer up2date. Akkor voltak bajok amikor egy disken voltak, mióta szétszedtem "just works" feeling (kivéve az nvidia drivert
). Egyébként az előbbi dolog fontos, ne tegyétek a Clovert a Wines diskre, mert aktívan használja ő is az EFI partíciót, bár egy más könyvtárba írogat, de ettől még a jó ég sem tudja hogy miket művel/ellenőríz amúgy, pláne egy update során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...