Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam.
-
Szia!
Ilyen és ehhez hasonló kérdések miatt ne nyiss új topikot, helyette használd a keresőt. Itt tedd fel a kérdésed.
Üdv!Zárható.
-
robee17
csendes tag
Vettem a napokban egy m-pai i9500 nevezetű kínai mobilt. Elvileg ez az
http://www.youtube.com/watch?v=tFX9WK5nEAg ) mert nekem is ezeket az adatokat mutatta az antutu, de magam se tudom hogy mennyi igaz belőle. A problémám az hogy találtam rá egy romot valami orosz fórumon újra raktam flash tools-al és azóta az van hogy bekapcsol müködik az érintő panel is ,de kép egyátalán nincs. Még boot logo sincs csak a háttér világitás megy az lcd nem kapcsol be, de a háttérben működik minden. Már próbáltam sok romot, de mindig ugyanez vagy be se kapcsol. Nagyon kéne a segítség!!! üdv
obi
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
http://www.youtube.com/watch?v=tFX9WK5nEAg ) mert nekem is ezeket az adatokat mutatta az antutu, de magam se tudom hogy mennyi igaz belőle. A problémám az hogy találtam rá egy romot valami orosz fórumon újra raktam flash tools-al és azóta az van hogy bekapcsol müködik az érintő panel is ,de kép egyátalán nincs. Még boot logo sincs csak a háttér világitás megy az lcd nem kapcsol be, de a háttérben működik minden. Már próbáltam sok romot, de mindig ugyanez vagy be se kapcsol. Nagyon kéne a segítség!!! üdv
obi