Hirdetés
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
Aktív témák
-
tiki
tag
Egy kicsit másképp fogalmazzuk meg a dolgokat.Mindenki tévedésben van aki azt mondja , hogy lehet ill. nem lehet nyerni a lottón.Ugyanis az a helyzet,hogy az Szrt előre leszimulált huzások alapján, már egy előre meghatározott nyerő osztály/db szám alpján végzi el a hétvégi ill. szerdai lottó huzásokat.Tehát már előre megvannak a nyerő számok. Ugyhogy nem annak van szerencséje aki jó számokat tőlt ki hanem aki bele esik az ő általuk ki szedett játékba.
Én nem tagadom játszok, néha többel néha kevesebbel, de nem tekintem létkérdésnek, mert sok más jellegű játék is van még ezen kivűl na nem mondom egy nagyobb nyeremény azért engem is feldobna.
Játékaim során észre vettem, hogy ha Pl x darab szelvénnyel játszok ugymond x eséllyel, na azért be kell valjam tőbbszőr volt a hatoson 4 es az ötösön 3 mas,
stb, és ki lehet válogatni űgy a számokat hogy jó legyen, lehet találni,de csak keveset.
Szóval nem engedik az embereket nyerni nagyot, ha valaki bemegy a lakhelyén lévő lottózóba, akkor ott általában ki van irva , hogy azon a helyen már mennyit fizettek ki nyeremény cimen összesen.Nálunk ez ominozus esetnél 23000000 mill
volt ki irva olyan november környékén x évben.Én akkor mondtam a hölgyikének amit többen is hallottak, ez mind szép és jó de akkor hol vannak a 100 - 200 - vagy nagyobb milliós nyeremények.Mondanom se kell másnap már nem volt kint a ki irás, le vették.
Na szóval mikor erősebben játszottam ugymond szőnyeg teritéses elven, akkor a játékomat kiforgatták elég feltűnő modon , és mit ad isten ilyenkor mindig volt egy - egy teli találatos, most mindegy melyik lottó.
Az az érdekes , hogy mindig ilyen egy emberek nyernek nagyot ilyen Fantom emberek .
Na szóval az a helyzet, hogy kurva nagy a háttér munka ebben a lottóban, és ilyen egyenlőtlen feltételek mellet, nagyon nehéz nyerni sőt mondhatnám hogy lehetetlen.
Mert a gépi huzás, a golyós huzás mind mind befolyásolható, csak ha ez kiderűlne
nagyot bukna sok ember.
Sok év tapasztalata.
Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs