Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Agressor1
tag
Az teljesen mindegy, hogy volt e neki vagy nem, ez egyszeru paraszti logika.
Mivel megcsinalt engem, en nem kertem, egy szulonek kotelessege a gyereket felnevelnie, alaadnia azokat az eszkozoket, amivel fejlodni tud. Kulonben minek csinalt meg?
Te ha gyereket csinalnal, akkor Te magara hagynad? Szamodra nem lenne egyertelmu, hogy ha fejlodni akar a gyerek, akkor vegyel neki ilyen dolgokat? Nem alkoholra, cigire vagy jatekautomatara kertem, hanem azert, hogy tanulhassak.
Az, hogy lehulyezem a sajat fateromat, az egy objektiv erzelemmentes kijelentes. Ugyanis azert, mert a faterom, attol meg lehet hulye. Az mas kerdes, hogy nagyon szeretem. De en nem vagyok elfogult, mint masok. Ami az igazsag az az igazsag. Jo, akkor Te mond a faterodra, hogy einstein ketto, anyad meg Cindy Crawford fiatalabb kiadasban :)
Elnezest kerek, de Te kezdtel kotekedni velem.. Sajnalom, hogy ilyen pofatlan kreten vagyok, hogy mertem visszavalaszolni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest