Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Lajtorja
üzenetére
háááát......nekem egész konkrétan a faxom teli ezzel a honinggal. Most mentem egy csomó szigetkört megint, összeszedtem egy rakat sárga követ is (rakat = több ezer db, ládából), és mellé van 10K+ kék kövem még tartalékba.
Na ezt szórtam el honingra. A kb 15ezer shardból 1 db honing nem volt sikeres. Nem viccelek, 596os az item szintem, 1etlen 1 db sikeres honing kéne a 600hoz és kb 5 napja ezzel szívok, 4-5 napja 1 db honing nem jött össze....csak tudnám hogy T1-en honnan fogok megint Xezer darab sárga követ kiszedni, mert a szigeteket kipucoltam.... -
Kobe
veterán
válasz
Lajtorja
üzenetére
A T1 sziget runt megcsinaltam, azokat nem igazan lehet ujra ugye....
A chaos dungeonok letudasa utan a bejovo shardokbol shard exchangebol mar kiszedtem a heti limitet, guild merchantnal szintugy. Sargat talan ha 1 esetben adott a szuget questekbol, de 99% keket.
Ezekbol 1 nap alatt osszesen nem jott ossze 1 db fegyverre valo honing anyag sem, mig a kekbol halomban all. A fegyverhez rohadt keveset ad....
-
Daelion
őstag
válasz
Lajtorja
üzenetére
Ha ma kéne vennem én is vagy Bronze vagy Goldot vennék de mivel tavaly nyáron még nem létezett Bronze én Silvert vettem.
'akkor még ugye úgy volt, hogy ősszel jön a játék'Azt, mondjuk nem értem miért nincs lehetőség packot upgradelni de mind 1 nekem marad ez ami van. 'akkoriban csak azért vettem Silvert mert akartam a 3 napos head startot, most már jó arra a Bronze is'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'akkor még ugye úgy volt, hogy ősszel jön a játék'