- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ettől tartok én is hogy, lehet már 8-án terhelve lesz de hivatalos nyitáskor meg nem is tervezek játszani mert nem számítok rá hogy lehet.
'szabim van arra a 3 napra amit kaptam, meg akarom hajtani legalább azt'Lehet megpróbálok Kadan-ra menni mert egyik külföldi veterán akit követek oda megy és ő normális+követői is de ha sokan lesznek akkor megyek máshova. 'törok/németeket ha lehet inkább kerülöm'
Thirain még talán vállalhatónak tűnik így per pill.Karit már letudtam, hogy 100% Sorcit kezdek és altnak csinálok egy Bladet.
Elvileg be fog kerülni nyitásra egy Stronghold 'saját sziget/housing rendszer' amin keresztül lehet majd altokat boostolni alapanyag/goldért amit main karin farmolsz.
Nem akarok reklámozni de ennél a tagnál kifejezetten hasznos kis tippek vannak pár perces videókban amiket én sem vetem észre Oroszon amikor játszottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'szabim van arra a 3 napra amit kaptam, meg akarom hajtani legalább azt'