Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ettől tartok én is hogy, lehet már 8-án terhelve lesz de hivatalos nyitáskor meg nem is tervezek játszani mert nem számítok rá hogy lehet.
'szabim van arra a 3 napra amit kaptam, meg akarom hajtani legalább azt'Lehet megpróbálok Kadan-ra menni mert egyik külföldi veterán akit követek oda megy és ő normális+követői is de ha sokan lesznek akkor megyek máshova. 'törok/németeket ha lehet inkább kerülöm'
Thirain még talán vállalhatónak tűnik így per pill.Karit már letudtam, hogy 100% Sorcit kezdek és altnak csinálok egy Bladet.
Elvileg be fog kerülni nyitásra egy Stronghold 'saját sziget/housing rendszer' amin keresztül lehet majd altokat boostolni alapanyag/goldért amit main karin farmolsz.
Nem akarok reklámozni de ennél a tagnál kifejezetten hasznos kis tippek vannak pár perces videókban amiket én sem vetem észre Oroszon amikor játszottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'szabim van arra a 3 napra amit kaptam, meg akarom hajtani legalább azt'