- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Superman: Vedd le a következő beállítást, ami el fogja tüntetni a desktopról a lop.com-ot.
Display propertiesWebShow web content on my active desktop -> itt vedd ki a pipát a checkbox-ból.
Szerintem így menni fog.
A lop.com valami direkt marketinges, személyiségi jogokat sértő portal lehet. Rád erőszakolja magát, hogy mindig ott kössél ki, és ott nézelődj.
Esetleg próbáld ki, hogy a registryben rákeresel a lop-nevű szóra. Nálam talált sok kulcsértéket, azokat töröltem.
Írj, hogy sikerült-e.
Tényleg átengedte a Zonealarm? -
Edgeri
senior tag
Nagyon jó ez az ad-aware mindenkinek ajánlom, köszi a tippet!
-
Edgeri
senior tag
Köszi a hozzászólásokat.
Épp most van egy cikk az Indexen a ''BACK'' gomb bug-járól, ami támadható. Ez a szar lop.com-os okosság is a gépemen úgy ''támad'' néha, hogy a back-gombra nem hajlandó más oldalra menni, csak a lop.com-ra. Persze a mikroszoft nem ismeri el mint hibát, hát persze.... -
Edgeri
senior tag
Szia!
Köszi, ott már néztem, de szinte sejtettem, hogy nem találok semmit. Mivel nem telepíteni kellett, hanem hip-hop magától felmászott, ezért nem is lehet egyszerű az eltávolítása.
Otthon kiszűrte volna a tűzfal, de ez céges gép, közös tűzfal átengedte.
Registryben megpróbálom megnézni.
Ha találtál valamit még szólj lszi.
Köszi -
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
Meglátogattam egy oldalt ami suttyomban módosításokat végzett a böngészőmben. Átírta a hibalapokat (404, stb), nem hajlandó arra az oldalra menni, amit én adok neki, mindig másra megy (lop.com). Leírtottam minden cookie-t, repair-t nyomtam az MSIE6-ra de továbbra is ''más'' írányítja a böngészőmet. Vírusírtó nem ismeri fel, hiába 2 napos a keresőmotorja.
Hogyan tudnám ezt a redvás Lop.com-ot eltávolítani a picsába? Már szinte csoda, hogy ezt az oldalt be tudtam hívni.
Segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest