- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
canniball #686 üzenetére
"Már miért kéne nyilvánossá tennem a számom? Majd ha valakit érdekel egy termék, akkor megadom neki priviben."
És ha nekem azonnal kell egy termék? mondjuk nem 5 nap múlva?
"És tele is volt rengeteg szeméttel az apró... Aki hosszú idő után is el akarja adni a portékáját az foglalkozik a hirdetéssel (upolja/feladja újra), a többi meg nagyon helyesen kihullik, így tényleg csak azok a hirdetések maradnak amik (jó eséllyel) még aktuálisak."
Hát épp ez az, hogy így sem foglalkoznak vele. De legalább aki foglalkozna vele, annak is lejár a hirdetése. Nem hiszem, hogy annyira leterheli a szervert 100-al több hirdetés, hogy 1 hónap után törölni kellene őket. Úgyis lehet rendezni őket időpont szerint, akkor meg nem mindegy?Lehet, hogy nektek jól van ez így, de látványosan egyre kevesebb hirdetés van itt. De ti tudjátok...
Azért írtam ide, mert másik rovatból is elküldtek valakit ide hasonló témával. Ha meg oda írok, ide irányítanak...
Amúgy csak segíteni akartam az észrevétellel...
Amúgy ki vagy te itt? nem valószínű, hogy neked szántam a kérdést....
-
LonGleY
veterán
válasz
canniball #591 üzenetére
Egyébként most igen, egy napig viszont az oldalon belül kaptam, tehát a keret, minden betöltött a küldésre kattintás után, de a "sikeres üzenetküldés" szöveg helyett (vagy alatt?) 503-at ismételgetett a továbbirányítós oldalon, majd visszadobott a topikba, az üzenetem sehol. Ebben a furcsa, hogy csak egy adott topiknál csinálta, meg egy bizonyos üzenetemre kattintásnál. A többi jó volt. Ilyen amúgy nem először fordul elő.
A kaka szerver kijelentésemmel nem csak erre az esetre céloztam, általánosságban lassulgat, lehet megint kezd gyengülni a vas a felhasználói tábor méretéhez mérten?
-
válasz
canniball #552 üzenetére
Röviden: lehet.
Hosszabban:
A gyorskereső mindig ott keres, ahol vagy.
▪ Ha a Logout Címlapján (vagy a Cikkeknél), akkor a címlapos írás címében és tartalmában keres. Találat - Magyarázat: a cikk 5. oldalán meg van említve a neved.
▪ Ha a Szerzőknél, akkor a blogolók nevei között. Találat (a szerző blogjának elérhetősége)
▪ Ha a fórumban, akkor ott. Találat nincs, mert:
└ nincs olyan blogoutos bejegyzésed, amihez fórumtéma tartozik. Egy van, de ahhoz nem lehet hozzászólni.
└ Két címlapos írásod van, az ezekhez tartozó topikok pedig nem viselik a szerző nevét. A Szakmai és az Off-topic Logouton lévő írásokhoz tartozó fórumtémák a [Re:] előtagot kapják, a Blogoutosok pedig a szerző nevét. Példa: [Ndruu:]Ugyanígy működik Ironskinre rákeresve is. Neki négy darab személyes bejegyzése van, ez mind a Blogouton helyezkedik el, ahol az bejegyzés címe elé bekerült a neve is, így találja meg a fórum keresője is.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest