- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Még meg sem jelent már lehúzzátok?
Sokkal többet tudhat mint a z5500 szvsz.
Fontos kódolásokat ugyan úgy támogatja, cserébe lehet, hogy a hangján sokat csinszoltak ami nagyon ráférne és az előd szériahibáit is könnyen lehet, hogy orvosolták.Biztosíték? Elég sok hangfal hátán nincs foglalat...
Kisebb mélynyomó, de végre lehet, hogy nem maszatolós lesz a basszus hanem szép feszes (vagy legalább feszesebb).
Kezelő szerintem sokkal jobb, TV mellett idiótán mutatott a régi és a kijelző meg gyakran tönkrement. Ez amolyan erősítőkre hasonlító design. Szerintem jobban néz ki.
Sőt, szerintem az egész design sokkal jobban néz ki, nem olyan ufó az egész. Sokkal több nappaliba passzol egy ilyen egyszerű forma. De ez szubjektív, kár rajta vitatkozni.De a legfontosabb még mindig a hang és az ár. Árat már tudjuk és az maradt a régi, ha a hangja is minimum olyan és a hibák javítva vannak akkor már előrelépés a Logitech részéről.
Szóval nem értem miért húzzátok már le előre. Jó, nem tetszik a design, de ezért miért kell lehúzni?

Egyébként ezt a vonalat követi az összes újabb logitech...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ryzen5 4500/ RX 5700XT/ 16GB DDR4/ 500GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest