- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
Örülök hogy megoldódni látszik a problémád.
Tudtam hogy jó a Logitech supportja, de hogy ennyire ügyfélközpontuak arra nem számítottam - kellemes "csalódás".Azért ha ez a kisebb hiba akkor vajon mi lehet a nagy ? Kiég az erősítő ?!
Csak mert világítás nélkül használhatatlan az ST.
Bár az biztos hogy nem épp ritka hiba, sajnos - én is ettől tartottam amikor megvettem a rendszert, de (kopp-kopp) eddig kitünően működik minden téren. -
A garanciavállalás két részből tevődik össze: jótállás, majd azt követi a szavatosság. A kettő között az a különbség, hogy míg a jótállás alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a meghibásodás nem gyártási eredetű, ezáltal nem érvényes a hibára a jótállás, addig a szavatosság során a vásárlót terheli a bizonyítási kötelezettség.
Nálunk a jótállás kifejezés összemosódott a garanciával, és ezért felejtés tárgyát szokta képezni a szavatosság, ami a jótállási időt követi. A jótállás időtartama egy év, míg a szavatosság 2 évig érvényes.
"A jótállási kötelezettségről a 151/2003. Korm. rendelet szól. A rendelet a mellékletében felsorolt termékekre 1 év jótállási kötelezettséget ír elő."
"Szavatossági igénnyel fogyasztói szerződés esetén elsősorban a 2 éves elévülési határidőn belül lehet fellépni. Amennyiben ezen az időn belül a fogyasztó menthető okból nem tudta érvényesíteni igényét - így különösen ha a hiba nem volt felismerhető - a 3 éves jogvesztő határidőn belül érvényesítheti igényét. (A Legfelsőbb Bíróság véleménye alapján ez független attól, hogy tartós használatra rendelt dologról van-e szó)"
Mivel a gyártó tisztában van a hibával, és az valószínűleg az egész sorozatot érintő és gyártási eredetű, ezért automatikusan érvényesítik a szavatossági igényt.
-
CabalX
aktív tag
Valahol volt már a fórumban, de mivel én sem találtam visszaolvasva így rákerestem google-ben: [link]
Nem egyszerű a dolog, tuti kell hozzá elektronikai tapasztalat, de egy próbát megérhet ha már tényleg nem garanciális.
Illetve ha nem akarsz barkácsolni akkor még lehet érdemes lenne felhívni a Logitech-et hátha tudnak mondani valami megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest