- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II #10669 üzenetére
Váváváváváááá... Várjunkcsak... Most ezt komolyan mondod?
Egy fadobozos geniust többre nézel mint a Z5500-at?
Atyaisten... Rengeteget olvastam a Z-5500ról, közel az összes hsz-t elolvastam a topicban, plusz külföldi oldalakon is jártam, de még ilyet nem olvastam sehol! Én 2004-2005-ben vettem az alaplapi hangkarihoz egy 3600SW-s Geniust, hátt hogy is mondjam... Jó volt, vagyis csak elhitettem magammal... A hangja elég tré volt. A sorroundok recsegtek fél hangerőn, a mély tompa volt, a centerről meg ne is beszéljünk... Talán annyit, hogy a beleépített hangszórók közül hol az egyik szólt, hol a másik...
Aztán olvastam a Gamestarban hogy jönnek az X-Fi hangkarik! Eszméletlenül felcsigázott az az iromány, és akkor eldöntöttem, veszek egy Elite Pro-t! 2008-ban sikerül is vásárolnom... Hazavittem, és rákötöttem a Genius "Home Theatert"... Hát az amit dobott a cucc, minden volt, csak normális hang nem!
Az volt a baj, hogy baromi lomha volt a Genius, a sorroundról nem beszélnék, említésre se méltó miket dobott... A front aránylag jól ment, a center tompa volt, nade a mély... Hát az csúcs volt. Amiket dobott, tiszta kabaré volt!
Szóval...El is adtam a hangcuccot jó áron, és inkább használtam a Panasonic hifim hangfalát. Na azzal rohadt jól szólt a hangkari, csak nem tudtam kihasználni 100%-osan a hangkari nyújtotta lehetőségeket, emiatt is vettem meg a Z-5500-at! Mocskosul jól szól!
Szerintem nem lehet egy napon említeni a két hangcuccot! Ég és Föld a különbség... Ezt csak azért írtam le Neked, hogy lásd, a két hancuccról úgy mondok véleményt, hogy én is mind a kettőt használtam már! Azt nem tudom hogy a többi Genius hogy szól, de valahogy nem is akarom megtudni! Hogy miért??? A Genius márkával többször befürödtem... Többek közt két egérrel is, aminek a görgője nem működött megfelelően, gari letelte után 1-2 hónappal... A Logi cuccokról pedig csak pozitív tapasztalataim vannak... Bocs a hosszú hsz-ért...
-
mijos
senior tag
válasz
Milyen az a fadobozos genius ?
-
Ursache
senior tag
válasz
nekem meg óriási felüdülés
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest