Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákdaráló
tag
Üdv,
Nem teljesen illik ide a kérdés, de ilyen jellegű, gyakran látogatott fórumtémát nem találtam.
Kb. 4 éve vettem egy Logitech X-540-es hangfalszettet, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakorlatilag bőven többet tud, mint amire nekem a mindennapi internetezés során szükségem van. Szökőévente megnézek rajta egy filmet, kb. 50% hangerőn, időnként hallgatok rajta zenét.
Arra lettem figyelmes, hogy a bal-első hangfalam bizonyos magas hangoknál berezonál. A hangszóróban ugyebár két speaker van, ebből az alsó ad ki zörejt, ami rettentően bosszantó. Ha ujjal lefogom, elhallgat, ha a borítást eltávolítom, a probléma továbbra is fennáll, gyanítom hogy maga a membrán zötyörög. Mit lehet ezzel kezdeni? 4 éves speaker már öregnek számít és kuka az egész rendszer? Kössek át az egyik hátsóból egy speakert, mondván annyit azokat nem használom vagy elég akár egy cellux-ot ráragasztani a membrán tetejére, hogy ezzel kicsit csökkentsem a rezonanciát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest