- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki@Pécs
tag
válasz
Szaki@Pécs #4 üzenetére
UP!
-
Szaki@Pécs
tag
válasz
Szaki@Pécs #3 üzenetére
esti up!
kezd kicsit reménytelen lenni a dolog.... -
Szaki@Pécs
tag
válasz
Szaki@Pécs #2 üzenetére
senkinek nincs ilyen hangcumója?
-
Szaki@Pécs
tag
válasz
Szaki@Pécs #1 üzenetére
délelőtti UP!
-
Szaki@Pécs
tag
Sziasztok!
Van egy Logitech SoundMan S-20 hangfalszettem, amit pár hónapja szétszedtem potméter csere céljából, és most mikor össze akartam rakni, nem találtam a papírt amire felírtam, hogy a ''távirányítójában'' a csatlakozóban milyen sorrendben állnak a vezetékek.
Miután összedugtam tippelés alapján szól a hangfal szett és a távirányító minen funkciója is működik, csak azóta a távirányítóban lévő IC és a stereo jack aljzat eléggé melegszik. Attól tarok nem találtam el a sorrendet a vezetékeknél.
Akinek van Logitech SoundMan S-20 hez tartozó távirányítója legyen szíves kukkantson bele és küldje el a vezetékek sorrendjét.
Köszi
Ui: az előtérben látható a kérdéses távirányító
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest