- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
a 21k az már nagyon a határ lenne. Soknak is érzem. Ez a klipsch valóban nagyon jónak tűnik. De nekem a stereó speaker nem szimpi ennyi pénzért akárhogy is szól.
Közben gondolkoztam hogy 2.1 (z3) vagy 5.1 (x-530) és a végén csak az 5.1 mellett teszem le a voksomat, mert ha akarom akkor át lehet pakolni a nappaliba is és filmekhez is lehet használni a DVD hez. Nem lesz az az überhangfal, de jobb lesz mint a TV speakerje.
Otthon még sosem néztem térhangzásban semmilyen filmet, úgyhogy az élmény mindenképpen növekedne. Akkor végülis az x-530 mellett tezsem le a voksomat. Meglátjuk beválik-e. -
littlemole
őstag
A te véleményed akkor inkább az x-530 felé viszi a mérleget.
Egyébként bármelyiket venném meg, fényévekkel lenne jobb mint a mostani kis stereó speakerek a monitor mellett.
Filmnézésre nemigen használnám, inkább játékra meg böngészés közben zenehallgatásra. De nem vagy egy vájtfülű hifis zenehallgató, úgyhogy a különbségeket nem hiszem hog észrevenném a modellek között.
A boltban ahol néztem Logitech Z-4e t lehet még kapni.(21k) kb 3500ft al drágább mint az
X-530. -
littlemole
őstag
Mi vitt a inkább az x-530 felé? Creativről tudsz mondani valamit? Ezekről az olcsóbb fajtákról nem találtam topikot a fórumon.
Amiket csasziga írt később a hozzászólásában engem inkább a creative felé visz.
A rádiós probléma ami nála is megvan, idegesítene szerintem, mert nem szoktam nagyon hangosan hallgatni, főleg nem Játék közben így valószínű előjönne. -
littlemole
őstag
a 136 ra valaki?
Creative Inspire T6060 vagy
Logitech X-530 -
littlemole
őstag
Egy up neki hátha valaki szaki erretéved este.
-
littlemole
őstag
Eközül a kettő küzül melyiket ajánlanátok? Drágább vááltozatokban nem gondolkozom mert nem használnám ki.
Creative Inspire T6060
Logitech X-530
Olvastam teszteket, meg itt is, de végső elhatározásra még nem jutottam. Árban minimális a különbség az X-530 javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest