- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xervo
csendes tag
Na megvettem az x-230-at
Jól szól,bár még ''bejáratós'' mélyet 50%on a hangert max 60%on nyomom
Kellemesen maszíroz az asztal,de azt ne mtapasztaltam amit Edigitalon írnak hogy rezeg az ablak meg ilyenek...lehet majd max mélynél úgy lesz
Végülis nagyon megére azt a 10ezer 200forintot
-
Xervo
csendes tag
Hát egyenlőre egy egy alaplapival fogom hajtani,de szerintem nem rossz,minőségben magasan veri az előző gépem Ac97'-et.Én jobban kedvelem a zárt rendszereket,meg kicsit félek is a reflexestől,nem egyszer hallotamár reflexes ményomókat zenénél puffogni,búgni,meg hasonlók meg ''röfög'' szét akar esni segény dobozka.Mondjuk Logitechnél meg Creative-nél azért erre jobban figyelnek modjuk.Bár még képlékeny a dolog egyenlőre Z-4e lesz a dologből de ha addig találok valamit ami árban megegyizk(vagy olcsóbb)és jobban szól akkor ő jön majd
És akkor az írás végére(bocs a hosszúságért)egy kérdés is:Mélynyomónak jó helye lessz az ágy alatt?22cm magasságba van az ágy remélem befér alá
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Hali all!Kis segítséget szeretnék kérni!Szeretnék venni egy új hangrendszer és a két kiszemelt a Logitech Z-3e és az X530.Kérdésem az lenne hogy meik lenne jobb nekem?Főleg technó zenéket halgatok,filmet csak nagyon ritkán,néhanapján jáccok is eggyet.És szerintetek ez a két hangrendszer jobb vagy egy Videoton RA6363S erősítő és két Videoton DC2050E hangfal(8ohm,névleges:40watt,zenei:50watt,40hz-20khz.Szép nagy bélelet fadoboz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest